Partners & Links

Maximism

Maximism

Consultancy

Wij leveren diverse diensten met hoge kwaliteit voor Startende- kleine en middelgrote ondernemers. Dit kunnen wij leveren omdat wij voor iedere dienst die wij bieden een gespecialiseerd/gediplomeerd persoon hebben. Bij Business Consultancy denkt u meer aan het advies geven aan bedrijven hoe zij bijvoorbeeld hun strategie, marketing, HR of financiële situatie kunnen verbeteren. Dit is wat wij ook doen alleen kunnen wij de bedrijven ook helpen om de bovenstaande zaken en meer, te implementeren.

MBA in Praktijk

MBA in Praktijk

E-Cursus

MBA in Praktijk E-Cursus is een inleidende zakelijke introductie. Het doel is om u in een zo kort mogelijke tijd een duidelijk overzicht te geven van de belangrijkste bedrijfsconcepten. Om zo de fundamentele basis voor je zelf te creëren, zodat je bedrijven beter gaat snappen hoe deze te werk gaan in de praktijk, en dit voor je eigen onderneming kan gaan toepassen.

Go Tuk

Go Tuk

Go Tuk Huren, bijzonder vervoer voor diverse uitjes. Zo kunt u de Tuk Tuk’s huren voor diverse uitjes, vrijgezellenfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes of je wilt iemand op een bijzondere manier verrassen.

SLM Multiservice

SLM Multiservice

SLM Multiservice staat u bij voor alles in en rondom uw huis of bedrijfsgebouw, zoals renovatie maar ook zonnepannelen.