Openstaande Facturen

Worden uw openstaande facturen niet betaald?

Bent u op zoek naar een incassobureau? Dan kunnen wij Ossacni Incasso u zeker van dienst zijn. Wij incasseren, maar zorgen daarbij dat er een goede relatie kan blijven bestaan tussen crediteur en debiteur. Een werkwijze waar u veel baat bij kan hebben. Openstaande facturen zijn altijd vervelend, u kunt er zelf tijd en aandacht aan verspillen maar meestal gaat dat gepaard met stress en frustratie.

Ossacni Incasso neemt die zorgen voor u uit handen en u kunt doen waar u echt blij van wordt, en dat is omzet draaien. Wij gaan er voor zorgen dat de klant betaald en mocht de klant niet betalen dan bent u ons niets verschuldigd, want wij werken op no cure no pay basis, de incasso kosten worden op de debiteur verhaald. En mocht het ons niet lukken om de vordering te innen, bent u ook echt niets kwijt, ook betaalt u geen opstart of dossier kosten. Het maakt niet uit of u een eenmalige vordering heeft of u ons als vaste incassobureau gebruikt.

Wij proberen uw openstaande factuur zo veel mogelijk in het minnelijke incassotraject te incasseren. Dit doen we door uw debiteur vaak te benaderen. Zowel schriftelijk, via e-mail, telefonisch en doormiddel van SMS. Als een betalingsregeling een oplossing biedt, dan regelen we dat. U kunt rekenen op een daadkrachtige aanpak, oog voor kwaliteit en zorg voor het behoud van uw klant.