Facturatie

Facturatie uitbesteden

Facturatie is niet alleen een brief mailen of per post versturen, het belangrijkste is natuurlijk dat u het bedrag ook daadwerkelijk binnen krijgt. Het moet natuurlijk nauwkeurig gebeuren. door de hectiek van het dagelijks ondernemen, vergeten veel ondernemers om de procedures strikt na te leven. Ook zijn ondernemers vaak huiverig om de klantrelatie onder druk te zetten. Met als gevolg dat betalingen te laat binnen komen en dit heeft een negatieve invloed op het werkkapitaal.

Effectieve debiteurenbeheer begint bij het tijdig sturen van facturen, bellen, herinneringen en in enkele gevallen een aanmaning. Na het verstrijken van een betalingstermijn direct telefonisch contact opnemen is eveneens effectief.

Ossacni Incasso neemt uw gehele debiteurenbeheer uit handen. De onderneming verstuurt de factuur en vanaf dat moment neemt Ossacni Incasso het gehele traject over of u kiest er voor dat wij direct de factuur versturen. Omdat het innen van vorderingen voor Ossacni Incasso core business is, kunnen wij zeer effectief opereren. Het versturen van herinneringen, het nabellen en aanmanen verloopt via vaste protocollen. Indien nodig kan Ossacni Incasso direct een incassotraject opstarten. De ondernemer heeft er geen omkijken naar en kan via een online portal de vorderingen volgen.