Debiteurenbeheer uitbesteden

Debiteurenbeheer Uitbesteden kan u wat opleveren.

 

Vraagt u uw soms ook af hoe u het werk nu weer gedaan moet krijgen? Hoe u ooit meer omzet kan gaan draaien als de dag maar 24 uur heeft? uw Debiteurenbeheer uitbesteden kan wel eens dé manier zijn.

U bent misschien wel 4 tot 8 uur per week kwijt aan debiteurenbeheer als u het hele traject goed en op de juiste manier laat verlopen. Vermenigvuldig die uren met uw uurtarief: dat is wat dat werk u per week kost.

Nu vraagt u zich misschien af, uitbesteden kost toch geld? Draai het eens om en bereken wat niet-uitbesteden je kost!

Voor dat ik u een rekenvoorbeeld geef ga ik u eerst uitleggen wat we doen met debiteurenbeheer.

Wij doen u totale debiteurenbeheer voor u, wij sturen de facturen, monitoren of de betaling binnen is gekomen, mocht de betaling niet binnen de betalingstermijn betaald zijn dan sturen wij een herinnering en daarna hebben wij telefonisch contact met uw debiteur, mocht hij/zij nog niet overgaan tot betaling dan sturen wij een aanmaning en daarna nemen wij weer telefonisch contact op met uw debiteur en mocht de betaling nog steeds uit uitblijven dan komt het factuur ter incasso.

Hierbij het rekenvoorbeeld voor als u debiteurenbeheer gaan uitbesteden:

Stel dat u voor de debiteurenbeheer € 250,- per maand betaald voor 5 á 10 facturen per maand. Hier bent u normaal voor alleen het versturen misschien 1 uur mee bezig maar als er 5 niet betalen bent u al gauw een aantal uren aan kwijt bellen, brieven sturen, en niet te vergeten de stress die u er bij krijgt.
U kunt die tijd gebruiken om nieuwe omzet te genereren, stel u bent 5 uur bezig voor al die facturen in totaal. Wij gaan er even vanuit dat uw uur tarief € 65 euro per uur bedraagd. Dan kunt u 5 uur x € 65,- is € 325,- besteden aan nieuwe omzet hierbij bespaard u dus € 125,- en u krijgt er weer nieuwe omzet bij. En u hoeft u geen zorgen meer te maken.