Algemene Voorwaarden

Hulp bij uw Algemene Voorwaarden

Iedere ondernemer heeft eigenlijk een algemene voorwaarden nodig, al is het maar om zijn aansprakelijkheid te beperken en de betalingsvoorwaarden vast te leggen. Daarnaast zijn er genoeg dingen die specifiek uitgewerkt moeten worden voor uw specifieke soort dienstverlening.

Algemene voorwaarden zijn standaardafspraken die van toepassing zijn op alle overeenkomsten die je met klanten aangaat. Hierdoor staat op voorhand vast onder welke voorwaarden de overeenkomst wordt aangegaan en is het niet meer nodig om met elke individuele klant afzonderlijk afspraken te maken.

Goede algemene voorwaarden zijn primair bedoeld om je eigen belangen te beschermen. Het is heel belangrijk om als ondernemer goede algemene voorwaarden te hebben die goed aansluiten bij je eigen business. Daarmee verklein je de risico’s die je loopt. Vermijd onnodige conflicten in de toekomst en zorg ervoor dat alle afspraken waterdicht staan vastgelegd. Ossacni Incasso kan samen met u een goede algemene voorwaarden voor u opstellen.

algemene voorwaarden nodig?

Vraag vandaag nog een offerte en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen